logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Langerak

Begrijp de huizenprijzen in Langerak met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langerak

Langerak is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 567.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 567.544
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Langerak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langerak is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langerak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langerak.

Woningen recent verkocht in Langerak

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langerak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langerak. Een eengezinswoning in Langerak komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langerak

In Langerak wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langerak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langerak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langerak

Starterswoningen in Langerak zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langerak zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langerak zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langerak? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langerak

Wil je een huis kopen in Langerak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langerak . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langerak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langerak.

Bekijk alle koopwoningen in Langerak. Zoek je huurwoning in Langerak? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langerak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langerak is 3.908 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.653 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langerak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langerak vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Langerak

Langerak bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.