De Huizenmarkt in Langerak (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langerak

Woningmarkt Langerak

Langerak is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 590.167 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 590.167
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Langerak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langerak is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langerak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langerak.

Woningen recent verkocht in Langerak

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langerak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langerak. Een eengezinswoning in Langerak komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langerak

In Langerak wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langerak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langerak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langerak
Binnenring: Nederland

Langerak waar ligt dat?

Woningen te koop Langerak

Wil je een huis kopen in Langerak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langerak . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langerak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langerak.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langerak. Zoek je huurwoning in Langerak? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langerak

Starterswoningen in Langerak zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langerak zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langerak zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langerak? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langerak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langerak is 3.735 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.165 euro).

Leeftijden Langerak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langerak vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langerak

Langerak bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.