logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoogblokland in Hoogblokland

Begrijp de huizenprijzen in Hoogblokland Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogblokland Molenlanden

Hoogblokland is een wijk in de plaats Hoogblokland binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.415 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogblokland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 626.527 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 626.527
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hoogblokland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogblokland is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogblokland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogblokland.

Woningen recent verkocht in Hoogblokland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogblokland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogblokland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoogblokland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hoogblokland

In Hoogblokland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogblokland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogblokland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Hoogblokland Molenlanden

Wil je een huis kopen in Hoogblokland Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogblokland Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogblokland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogblokland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoogblokland Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogblokland Molenlanden. Zoek je huurwoning in Hoogblokland Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogblokland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogblokland is 3.416 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.781 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogblokland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogblokland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoogblokland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoogblokland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoogblokland

Hoogblokland Verspreide huizen Bazeldijk (gedeeltelijk) Minkeloos (gedeeltelijk) Hoge Giessen (gedeeltelijk) Overige verspreide huizen Hoogblokland