logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Goudriaan in Goudriaan

Begrijp de huizenprijzen in Goudriaan Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goudriaan Molenlanden

Goudriaan is een wijk in de plaats Goudriaan binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 915 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudriaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 738.381 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 738.381
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Goudriaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goudriaan is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goudriaan kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goudriaan

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudriaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goudriaan.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Goudriaan. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Goudriaan

In Goudriaan wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goudriaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goudriaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goudriaan Molenlanden

Starterswoningen in Goudriaan Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goudriaan Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goudriaan Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goudriaan Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goudriaan Molenlanden

Wil je een huis kopen in Goudriaan Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goudriaan Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goudriaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goudriaan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Goudriaan Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Goudriaan Molenlanden. Zoek je huurwoning in Goudriaan Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goudriaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goudriaan is 4.686 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.118 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goudriaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goudriaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Goudriaan

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Goudriaan? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Goudriaan

Dorp Goudriaan Landelijk gebied Goudriaan