logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Groot-Ammers in Groot-Ammers

Begrijp de huizenprijzen in Groot-Ammers Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groot-Ammers Molenlanden

Groot-Ammers is een wijk in de plaats Groot-Ammers binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 4.215 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groot-Ammers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 646.261 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 646.261
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Groot-Ammers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groot-Ammers is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groot-Ammers kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groot-Ammers

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groot-Ammers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groot-Ammers.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Groot-Ammers. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Groot-Ammers

In Groot-Ammers wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groot-Ammers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groot-Ammers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Groot-Ammers Molenlanden

Starterswoningen in Groot-Ammers Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groot-Ammers Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groot-Ammers Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groot-Ammers Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groot-Ammers Molenlanden

Wil je een huis kopen in Groot-Ammers Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groot-Ammers Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groot-Ammers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groot-Ammers.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Groot-Ammers Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Groot-Ammers Molenlanden. Zoek je huurwoning in Groot-Ammers Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groot-Ammers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groot-Ammers is 3.185 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.338 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groot-Ammers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groot-Ammers vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Groot-Ammers

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Groot-Ammers? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Groot-Ammers

Groot-Ammers Gelkenes Graafland Achterland