logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Giessenburg-Oost in Giessenburg

Begrijp de huizenprijzen in Giessenburg-Oost Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Giessenburg-Oost Molenlanden

Giessenburg-Oost is een wijk in de plaats Giessenburg binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 270 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessenburg-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 922.599 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 922.599
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Giessenburg-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giessenburg-Oost is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giessenburg-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Giessenburg-Oost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessenburg-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giessenburg-Oost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Giessenburg-Oost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giessenburg-Oost. Een woonboerderij in Giessenburg-Oost komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Giessenburg-Oost

In Giessenburg-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giessenburg-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giessenburg-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Giessenburg-Oost Molenlanden

Starterswoningen in Giessenburg-Oost Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Giessenburg-Oost Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giessenburg-Oost Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Giessenburg-Oost Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Giessenburg-Oost Molenlanden

Wil je een huis kopen in Giessenburg-Oost Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giessenburg-Oost Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giessenburg-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giessenburg-Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Giessenburg-Oost Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Giessenburg-Oost Molenlanden. Zoek je huurwoning in Giessenburg-Oost Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Giessenburg-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giessenburg-Oost is 5.160 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.157 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Giessenburg-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giessenburg-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Giessenburg-Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Giessenburg-Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Giessenburg-Oost

Muisbroek Neder-Slingeland