logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Lekkerland Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Lekkerland Molenlanden

Nieuw-Lekkerland is een wijk in de plaats Nieuw-Lekkerland binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 9.275 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 405.956 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 405.956
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Lekkerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Lekkerland is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Lekkerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Lekkerland.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Lekkerland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Lekkerland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Lekkerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Lekkerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Lekkerland Molenlanden

Starterswoningen in Nieuw-Lekkerland Molenlanden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Lekkerland Molenlanden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Lekkerland Molenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Lekkerland Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Lekkerland Molenlanden

Wil je een huis kopen in Nieuw-Lekkerland Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Lekkerland Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Lekkerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Lekkerland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw-Lekkerland Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Lekkerland Molenlanden. Zoek je huurwoning in Nieuw-Lekkerland Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Lekkerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Lekkerland is 2.958 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.459 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Lekkerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Lekkerland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw-Lekkerland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw-Lekkerland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw-Lekkerland

Lekdijk Kinderdijk (gedeeltelijk) Middelweg Dorp Verspreide huizen Nieuw-Lekkerland