logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Oud-Alblas in Oud-Alblas

Begrijp de huizenprijzen in -Oud-Alblas Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Oud-Alblas Molenlanden

-Oud-Alblas is een wijk in de plaats Oud-Alblas binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.340 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Oud-Alblas. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 628.889 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 628.889
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in -Oud-Alblas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Oud-Alblas is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Oud-Alblas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in -Oud-Alblas.

Woningen recent verkocht in -Oud-Alblas

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Oud-Alblas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Oud-Alblas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Oud-Alblas. Een eengezinswoning in -Oud-Alblas komt het meest (54%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Oud-Alblas

In -Oud-Alblas wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Oud-Alblas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Oud-Alblas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Oud-Alblas Molenlanden

Starterswoningen in -Oud-Alblas Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in -Oud-Alblas Molenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Oud-Alblas Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Oud-Alblas Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Oud-Alblas Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Oud-Alblas Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Oud-Alblas Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in -Oud-Alblas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Oud-Alblas.

Er staan momenteel geen woningen te koop in -Oud-Alblas Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in -Oud-Alblas Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Oud-Alblas Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Oud-Alblas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Oud-Alblas is 3.128 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Oud-Alblas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Oud-Alblas vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Oud-Alblas

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Oud-Alblas? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Oud-Alblas

Oud-Alblas-Oost Oud-Alblas-West Oud-Alblas-Dorp Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid Oud-Alblas-Buitengebied-Noord