Kinderdijk in de gemeente Molenlanden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kinderdijk

Een eerste blik op Kinderdijk

Kinderdijk is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kinderdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 395.701 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 395.701
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kinderdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kinderdijk is 112 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kinderdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kinderdijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinderdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kinderdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kinderdijk. Een eengezinswoning in Kinderdijk komt het meest (82%) voor. Daarna komt een maisonnette met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kinderdijk

In Kinderdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kinderdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kinderdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kinderdijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kinderdijk

Wil je een huis kopen in Kinderdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kinderdijk. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kinderdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kinderdijk.

Huizenprijzen in Kinderdijk

Starterswoningen in Kinderdijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kinderdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kinderdijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kinderdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kinderdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kinderdijk is 2.617 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kinderdijk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kinderdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kinderdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kinderdijk

Kinderdijk bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen