Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kinderdijk

Begrijp de huizenprijzen in Kinderdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kinderdijk

Kinderdijk is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinderdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 389.056 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 389.056
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kinderdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kinderdijk is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kinderdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kinderdijk

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinderdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kinderdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kinderdijk. Een eengezinswoning in Kinderdijk komt het meest (85%) voor. Daarna komt een maisonnette met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kinderdijk

In Kinderdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kinderdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kinderdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kinderdijk

Starterswoningen in Kinderdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kinderdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kinderdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kinderdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kinderdijk

Wil je een huis kopen in Kinderdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kinderdijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kinderdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kinderdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Kinderdijk. Zoek je huurwoning in Kinderdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kinderdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kinderdijk is 3.219 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.063 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kinderdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kinderdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kinderdijk

Kinderdijk bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.