Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goudriaan

Begrijp de huizenprijzen in Goudriaan met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goudriaan

Goudriaan is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudriaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 889.400 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 889.400
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Goudriaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goudriaan is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goudriaan kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goudriaan

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudriaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goudriaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goudriaan. Een eengezinswoning in Goudriaan komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goudriaan

In Goudriaan wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goudriaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goudriaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goudriaan

Starterswoningen in Goudriaan zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goudriaan zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goudriaan zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goudriaan? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goudriaan

Wil je een huis kopen in Goudriaan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goudriaan . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Goudriaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goudriaan.

Bekijk alle koopwoningen in Goudriaan. Zoek je huurwoning in Goudriaan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goudriaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goudriaan is 2.987 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.013 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goudriaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goudriaan vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goudriaan

Goudriaan bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.