logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schelluinen

Begrijp de huizenprijzen in Schelluinen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schelluinen

Schelluinen is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelluinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 490.286
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Schelluinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schelluinen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schelluinen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schelluinen.

Woningen recent verkocht in Schelluinen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelluinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schelluinen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schelluinen. Een eengezinswoning in Schelluinen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schelluinen

In Schelluinen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schelluinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schelluinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schelluinen

Starterswoningen in Schelluinen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schelluinen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schelluinen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schelluinen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schelluinen

Wil je een huis kopen in Schelluinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schelluinen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schelluinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schelluinen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schelluinen.

Bekijk alle koopwoningen in Schelluinen. Zoek je huurwoning in Schelluinen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schelluinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schelluinen is 3.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.735 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schelluinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schelluinen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schelluinen

Schelluinen bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.