Alle woningmarktinfo Schelluinen in gemeente Molenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schelluinen

Een eerste blik op Schelluinen

Schelluinen is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelluinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.217 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 510.217
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Schelluinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schelluinen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schelluinen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schelluinen.

Woningen recent verkocht in Schelluinen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelluinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schelluinen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schelluinen. Een eengezinswoning in Schelluinen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schelluinen

In Schelluinen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schelluinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schelluinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schelluinen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Schelluinen

Wil je een huis kopen in Schelluinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schelluinen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schelluinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schelluinen.

Zoek je huurwoning in Schelluinen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schelluinen.

Huizenprijzen in Schelluinen

Starterswoningen in Schelluinen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schelluinen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schelluinen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schelluinen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schelluinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schelluinen is 2.835 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.454 euro).

Leeftijden Schelluinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schelluinen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schelluinen

Schelluinen bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen