logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Giessenburg in Giessenburg

Begrijp de huizenprijzen in Kern Giessenburg Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Giessenburg Molenlanden

Kern Giessenburg is een wijk in de plaats Giessenburg binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.220 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Giessenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 500.724 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 500.724
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kern Giessenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Giessenburg is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Giessenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Giessenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Giessenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Giessenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kern Giessenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kern Giessenburg

In Kern Giessenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Giessenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Giessenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Kern Giessenburg Molenlanden

Wil je een huis kopen in Kern Giessenburg Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Giessenburg Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Giessenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Giessenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Giessenburg Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Giessenburg Molenlanden. Zoek je huurwoning in Kern Giessenburg Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Giessenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Giessenburg is 3.103 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.538 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Giessenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Giessenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Giessenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Giessenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Giessenburg

Giessenburg en Nieuwkerk Peursum Giessen en Oude-Bovenkerk