De Huizenmarkt in Giessenburg (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Giessenburg

Woningmarkt Giessenburg

Giessenburg is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 579.334 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 579.334
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Giessenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giessenburg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giessenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Giessenburg.

Woningen recent verkocht in Giessenburg

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giessenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giessenburg. Een eengezinswoning in Giessenburg komt het meest (62%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giessenburg

In Giessenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giessenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giessenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Giessenburg
Binnenring: Nederland

Giessenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Giessenburg

Wil je een huis kopen in Giessenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giessenburg . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giessenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giessenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Giessenburg. Zoek je huurwoning in Giessenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Giessenburg

Starterswoningen in Giessenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Giessenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giessenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Giessenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Giessenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giessenburg is 4.977 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.502 euro).

Leeftijden Giessenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giessenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Giessenburg

Giessenburg bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.