logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Giessenburg

Begrijp de huizenprijzen in Giessenburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Giessenburg

Giessenburg is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 685.704 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 685.704
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Giessenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giessenburg is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giessenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Giessenburg

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giessenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giessenburg. Een eengezinswoning in Giessenburg komt het meest (62%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giessenburg

In Giessenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giessenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giessenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Giessenburg

Starterswoningen in Giessenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Giessenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giessenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Giessenburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Giessenburg

Wil je een huis kopen in Giessenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giessenburg . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giessenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giessenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Giessenburg. Zoek je huurwoning in Giessenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Giessenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giessenburg is 5.398 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Giessenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giessenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Giessenburg

Giessenburg bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.