Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bleskensgraaf ca

Begrijp de huizenprijzen in Bleskensgraaf ca met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf ca. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 584.360 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 584.360
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Bleskensgraaf ca

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bleskensgraaf ca is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bleskensgraaf ca moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bleskensgraaf ca.

Woningen recent verkocht in Bleskensgraaf ca

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf ca. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bleskensgraaf ca.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bleskensgraaf ca. Een eengezinswoning in Bleskensgraaf ca komt het meest (54%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bleskensgraaf ca

In Bleskensgraaf ca wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bleskensgraaf ca

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bleskensgraaf ca (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bleskensgraaf ca

Starterswoningen in Bleskensgraaf ca zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bleskensgraaf ca zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bleskensgraaf ca zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bleskensgraaf ca? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bleskensgraaf ca

Wil je een huis kopen in Bleskensgraaf ca? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bleskensgraaf ca . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bleskensgraaf ca alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bleskensgraaf ca.

Bekijk alle koopwoningen in Bleskensgraaf ca. Zoek je huurwoning in Bleskensgraaf ca? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bleskensgraaf ca

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bleskensgraaf ca is 3.216 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.402 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bleskensgraaf ca

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bleskensgraaf ca vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.