De Huizenmarkt in Bleskensgraaf ca (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bleskensgraaf ca

Woningmarkt Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf ca. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 679.688 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 679.688
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Bleskensgraaf ca

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bleskensgraaf ca is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bleskensgraaf ca moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bleskensgraaf ca.

Woningen recent verkocht in Bleskensgraaf ca

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf ca. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bleskensgraaf ca.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bleskensgraaf ca. Een eengezinswoning in Bleskensgraaf ca komt het meest (51%) voor. Daarna komt een galerijflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bleskensgraaf ca

In Bleskensgraaf ca wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bleskensgraaf ca

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bleskensgraaf ca (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bleskensgraaf ca
Binnenring: Nederland

Bleskensgraaf ca waar ligt dat?

Woningen te koop Bleskensgraaf ca

Wil je een huis kopen in Bleskensgraaf ca? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bleskensgraaf ca . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bleskensgraaf ca alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bleskensgraaf ca.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bleskensgraaf ca. Zoek je huurwoning in Bleskensgraaf ca? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bleskensgraaf ca

Starterswoningen in Bleskensgraaf ca zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bleskensgraaf ca zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bleskensgraaf ca zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bleskensgraaf ca? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bleskensgraaf ca

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bleskensgraaf ca is 3.402 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.309 euro).

Leeftijden Bleskensgraaf ca

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bleskensgraaf ca vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.