Huizenprijzen en de huizenmarkt in Arkel

Begrijp de huizenprijzen in Arkel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arkel

Arkel is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.287 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 551.287
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Arkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arkel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arkel.

Woningen recent verkocht in Arkel

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arkel. Een eengezinswoning in Arkel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arkel

In Arkel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Arkel

Starterswoningen in Arkel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Arkel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arkel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arkel

Wil je een huis kopen in Arkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arkel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arkel.

Bekijk alle koopwoningen in Arkel. Zoek je huurwoning in Arkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arkel is 3.496 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.399 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arkel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Arkel

Arkel bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.