logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Arkel in Hoogblokland

Begrijp de huizenprijzen in Arkel Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arkel Molenlanden

Arkel is een wijk in de plaats Hoogblokland binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.375 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 452.886 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 452.886
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Arkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arkel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arkel.

Woningen recent verkocht in Arkel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arkel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Arkel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Arkel

In Arkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Arkel Molenlanden

Starterswoningen in Arkel Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Arkel Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arkel Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arkel Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arkel Molenlanden

Wil je een huis kopen in Arkel Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arkel Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arkel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Arkel Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Arkel Molenlanden. Zoek je huurwoning in Arkel Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arkel is 2.988 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.765 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Arkel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Arkel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Arkel

Arkel Rietveld Industrieterrein