logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud-Alblas in Oud-Alblas

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Alblas Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Alblas Molenlanden

Oud-Alblas is een wijk in de plaats Oud-Alblas binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 532.817 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 532.817
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Oud-Alblas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Alblas is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Alblas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Alblas.

Woningen recent verkocht in Oud-Alblas

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Alblas.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oud-Alblas

In Oud-Alblas wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Alblas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Alblas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud-Alblas Molenlanden

Starterswoningen in Oud-Alblas Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Alblas Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Alblas Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Alblas Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Alblas Molenlanden

Wil je een huis kopen in Oud-Alblas Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Alblas Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Alblas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Alblas.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud-Alblas Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Alblas Molenlanden. Zoek je huurwoning in Oud-Alblas Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Alblas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Alblas is 4.090 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.065 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Alblas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Alblas vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oud-Alblas

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oud-Alblas? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oud-Alblas

Oud-Alblas Kern Oud-Alblas landelijk gebied