logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Arkel in Arkel

Begrijp de huizenprijzen in -Arkel Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Arkel Molenlanden

-Arkel is een wijk in de plaats Arkel binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.420 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Arkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 708.751 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 708.751
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in -Arkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Arkel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Arkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in -Arkel.

Woningen recent verkocht in -Arkel

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Arkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Arkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Arkel. Een eengezinswoning in -Arkel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Arkel

In -Arkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Arkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Arkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Arkel Molenlanden

Starterswoningen in -Arkel Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in -Arkel Molenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Arkel Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Arkel Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Arkel Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Arkel Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Arkel Molenlanden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in -Arkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Arkel.

Bekijk alle koopwoningen in -Arkel Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Arkel Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Arkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Arkel is 3.559 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Arkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Arkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Arkel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Arkel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Arkel

Arkel-Industriegebied-Zuid1 Arkel-Industriegebied-Noord Arkel-Industriegebied-West Arkel-Dorp Arkel-Industriegebied-Zuid2 Lintbebouwing-Noord Arkel-Buitengebied-Zuid-West Arkel-Buitengebied-Oost