Alle woningmarktinfo Gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vijfheerenlanden

Een eerste blik op Vijfheerenlanden

Vijfheerenlanden is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 175 woningen te koop en zijn er recent 363 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 175
Woningen recent verkocht 363
Gemiddelde vraagprijs € 463.914
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Vijfheerenlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijfheerenlanden is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijfheerenlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijfheerenlanden.

Woningen recent verkocht in Vijfheerenlanden

Er zijn recent 363 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijfheerenlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vijfheerenlanden. Een eengezinswoning in Vijfheerenlanden komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vijfheerenlanden

In Vijfheerenlanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vijfheerenlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vijfheerenlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vijfheerenlanden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 175 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijfheerenlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijfheerenlanden.

Zoek je huurwoning in Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vijfheerenlanden.

Huizenprijzen in Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vijfheerenlanden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vijfheerenlanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vijfheerenlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijfheerenlanden is 3.629 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.079 euro).

Leeftijden Vijfheerenlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijfheerenlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Vijfheerenlanden

De gemeente Vijfheerenlanden telt 17 plaatsen.

Ameide Everdingen Hagestein Hei- en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld

Alle wijken van Vijfheerenlanden

Vijfheerenlanden bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen