logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Vijfheerenlanden

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Vijfheerenlanden

Vijfheerenlanden is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 118 woningen te koop en zijn er recent 595 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 324.827.

Woningen te koop 118
Woningen recent verkocht 595
Gemiddelde vraagprijs € 507.280
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 324.827
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vijfheerenlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijfheerenlanden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijfheerenlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijfheerenlanden.

Woningen recent verkocht in Vijfheerenlanden

Er zijn recent 595 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijfheerenlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vijfheerenlanden. Een eengezinswoning in Vijfheerenlanden komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vijfheerenlanden

In Vijfheerenlanden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vijfheerenlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vijfheerenlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Vijfheerenlanden

Starterswoningen in gemeente Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in gemeente Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 118 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijfheerenlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in gemeente Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vijfheerenlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijfheerenlanden is 4.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.677 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vijfheerenlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijfheerenlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Vijfheerenlanden

De gemeente Vijfheerenlanden telt 17 plaatsen.

Ameide Everdingen Hagestein Hei- en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld

Wijken van Vijfheerenlanden

Vijfheerenlanden bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.