logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hei- en Boeicop

Begrijp de huizenprijzen in Hei- en Boeicop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 564.696
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hei- en Boeicop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hei- en Boeicop is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hei- en Boeicop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hei- en Boeicop

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hei- en Boeicop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hei- en Boeicop. Een eengezinswoning in Hei- en Boeicop komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hei- en Boeicop

In Hei- en Boeicop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hei- en Boeicop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hei- en Boeicop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hei- en Boeicop

Starterswoningen in Hei- en Boeicop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hei- en Boeicop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hei- en Boeicop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hei- en Boeicop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hei- en Boeicop

Wil je een huis kopen in Hei- en Boeicop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hei- en Boeicop . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hei- en Boeicop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hei- en Boeicop.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hei- en Boeicop.

Bekijk alle koopwoningen in Hei- en Boeicop. Zoek je huurwoning in Hei- en Boeicop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hei- en Boeicop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hei- en Boeicop is 4.033 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.544 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hei- en Boeicop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hei- en Boeicop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.