De Huizenmarkt in Hei- en Boeicop (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hei- en Boeicop

Woningmarkt Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 514.563 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 514.563
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Hei- en Boeicop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hei- en Boeicop is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hei- en Boeicop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hei- en Boeicop

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hei- en Boeicop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hei- en Boeicop. Een eengezinswoning in Hei- en Boeicop komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hei- en Boeicop

In Hei- en Boeicop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hei- en Boeicop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hei- en Boeicop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hei- en Boeicop
Binnenring: Nederland

Hei- en Boeicop waar ligt dat?

Woningen te koop Hei- en Boeicop

Wil je een huis kopen in Hei- en Boeicop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hei- en Boeicop . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hei- en Boeicop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hei- en Boeicop.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hei- en Boeicop. Zoek je huurwoning in Hei- en Boeicop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hei- en Boeicop

Starterswoningen in Hei- en Boeicop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hei- en Boeicop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hei- en Boeicop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hei- en Boeicop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hei- en Boeicop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hei- en Boeicop is 3.772 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.816 euro).

Leeftijden Hei- en Boeicop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hei- en Boeicop vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.