logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vianen in Vianen

Begrijp de huizenprijzen in Vianen Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vianen Vijfheerenlanden

Vianen is een wijk in de plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 16.070 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 433.757 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 433.757
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vianen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vianen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vianen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vianen.

Woningen recent verkocht in Vianen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vianen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vianen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vianen

In Vianen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vianen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vianen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vianen Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Vianen Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vianen Vijfheerenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vianen Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vianen Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vianen Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Vianen Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vianen Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vianen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vianen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vianen Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Vianen Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Vianen Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vianen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vianen is 3.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.867 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vianen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vianen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vianen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vianen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vianen

Oude Stad Zederik De Hagen Vijfheerenlanden Industrieterrein Vianen Monnikenhof en Amaliastein Verspreide huizen Helsdingen Overige verspreide huizen Vianen