Alle woningmarktinfo Vianen in Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vianen

Een eerste blik op Vianen

Vianen is een wijk in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 16.070 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 433.757 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 433.757
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vianen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vianen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vianen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vianen.

Woningen recent verkocht in Vianen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vianen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vianen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vianen

In Vianen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vianen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vianen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vianen
Binnenring: Nederland

Vianen waar ligt dat?

Woningen te koop in Vianen

Wil je een huis kopen in Vianen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vianen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vianen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vianen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vianen.

Zoek je huurwoning in Vianen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vianen.

Huizenprijzen in Vianen

Starterswoningen in Vianen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vianen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vianen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vianen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vianen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vianen is 3.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.867 euro).

Leeftijden Vianen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vianen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vianen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vianen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vianen

Oude Stad Zederik De Hagen Vijfheerenlanden Industrieterrein Vianen Monnikenhof en Amaliastein Verspreide huizen Helsdingen Overige verspreide huizen Vianen