Alle woningmarktinfo Hei- en Boeicop in Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hei- en Boeicop

Een eerste blik op Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop is een wijk in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 995 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 660.159 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 660.159
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Hei- en Boeicop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hei- en Boeicop is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hei- en Boeicop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hei- en Boeicop

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hei- en Boeicop.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hei- en Boeicop

In Hei- en Boeicop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hei- en Boeicop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hei- en Boeicop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hei- en Boeicop
Binnenring: Nederland

Hei- en Boeicop waar ligt dat?

Woningen te koop in Hei- en Boeicop

Wil je een huis kopen in Hei- en Boeicop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hei- en Boeicop . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hei- en Boeicop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hei- en Boeicop.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hei- en Boeicop.

Zoek je huurwoning in Hei- en Boeicop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hei- en Boeicop.

Huizenprijzen in Hei- en Boeicop

Starterswoningen in Hei- en Boeicop zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hei- en Boeicop zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hei- en Boeicop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hei- en Boeicop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hei- en Boeicop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hei- en Boeicop is 4.832 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.256 euro).

Leeftijden Hei- en Boeicop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hei- en Boeicop vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hei- en Boeicop

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hei- en Boeicop? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop Kern Hei- en Boeicop Polder