logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hei- en Boeicop in Hei- en Boeicop

Begrijp de huizenprijzen in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden

Hei- en Boeicop is een wijk in de plaats Hei- en Boeicop binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 995 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 660.159 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 660.159
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Hei- en Boeicop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hei- en Boeicop is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hei- en Boeicop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hei- en Boeicop

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hei- en Boeicop.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hei- en Boeicop

In Hei- en Boeicop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hei- en Boeicop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hei- en Boeicop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hei- en Boeicop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hei- en Boeicop.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Hei- en Boeicop Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hei- en Boeicop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hei- en Boeicop is 4.832 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hei- en Boeicop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hei- en Boeicop vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hei- en Boeicop

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hei- en Boeicop? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hei- en Boeicop

Hei- en Boeicop Kern Hei- en Boeicop Polder