logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Amaliastein in Vianen

Begrijp de huizenprijzen in Amaliastein Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Amaliastein Vijfheerenlanden

Amaliastein is een wijk in de plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.550 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amaliastein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 365.625 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 365.625
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Amaliastein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amaliastein is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Amaliastein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Amaliastein.

Woningen recent verkocht in Amaliastein

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amaliastein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amaliastein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Amaliastein. Een eengezinswoning in Amaliastein komt het meest (87%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Amaliastein

In Amaliastein wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amaliastein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amaliastein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Amaliastein Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Amaliastein Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Amaliastein Vijfheerenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amaliastein Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Amaliastein Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Amaliastein Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Amaliastein Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amaliastein Vijfheerenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Amaliastein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amaliastein.

Bekijk alle koopwoningen in Amaliastein Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Amaliastein Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Amaliastein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amaliastein is 3.587 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Amaliastein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amaliastein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Amaliastein

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Amaliastein? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Amaliastein

Amaliastein