Alle woningmarktinfo Everdingen in Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Everdingen

Een eerste blik op Everdingen

Everdingen is een wijk in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.117 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 465.117
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Everdingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Everdingen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Everdingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Everdingen.

Woningen recent verkocht in Everdingen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Everdingen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Everdingen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Everdingen. Een woonboerderij in Everdingen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Everdingen

In Everdingen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Everdingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Everdingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Everdingen
Binnenring: Nederland

Everdingen waar ligt dat?

Woningen te koop in Everdingen

Wil je een huis kopen in Everdingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Everdingen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Everdingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Everdingen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Everdingen.

Zoek je huurwoning in Everdingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Everdingen.

Huizenprijzen in Everdingen

Starterswoningen in Everdingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Everdingen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Everdingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Everdingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Everdingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Everdingen is 3.109 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.849 euro).

Leeftijden Everdingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Everdingen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Everdingen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Everdingen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Everdingen

Everdingen Zijderveld Diefdijk (gedeeltelijk) Verspreide huizen Everdingen