logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Everdingen in Everdingen

Begrijp de huizenprijzen in Everdingen Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Everdingen Vijfheerenlanden

Everdingen is een wijk in de plaats Everdingen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.117 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 465.117
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Everdingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Everdingen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Everdingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Everdingen.

Woningen recent verkocht in Everdingen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Everdingen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Everdingen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Everdingen. Een woonboerderij in Everdingen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Everdingen

In Everdingen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Everdingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Everdingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Everdingen Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Everdingen Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Everdingen Vijfheerenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Everdingen Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Everdingen Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Everdingen Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Everdingen Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Everdingen Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Everdingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Everdingen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Everdingen Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Everdingen Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Everdingen Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Everdingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Everdingen is 3.109 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.849 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Everdingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Everdingen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Everdingen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Everdingen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Everdingen

Everdingen Zijderveld Diefdijk (gedeeltelijk) Verspreide huizen Everdingen