logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ameide buitengebied in Ameide

Begrijp de huizenprijzen in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Ameide buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ameide buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ameide buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ameide buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ameide buitengebied. Een eengezinswoning in Ameide buitengebied komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ameide buitengebied

In Ameide buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ameide buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ameide buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ameide buitengebied Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ameide buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ameide buitengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Ameide buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Ameide buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ameide buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ameide buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ameide buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ameide buitengebied

Sluis Ameide buitengebied zuid Ameide buitengebied noord