logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kedichem in Kedichem

Begrijp de huizenprijzen in Kedichem Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kedichem Vijfheerenlanden

Kedichem is een wijk in de plaats Kedichem binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 560 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.965 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 470.965
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kedichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kedichem is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kedichem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kedichem.

Woningen recent verkocht in Kedichem

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kedichem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kedichem. Een eengezinswoning in Kedichem komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kedichem

In Kedichem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kedichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kedichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kedichem Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Kedichem Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kedichem Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kedichem Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kedichem Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kedichem Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Kedichem Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kedichem Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kedichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kedichem.

Bekijk alle koopwoningen in Kedichem Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Kedichem Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kedichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kedichem is 3.813 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kedichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kedichem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kedichem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kedichem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kedichem

Kedichem kern