Alle woningmarktinfo Tienhoven aan de Lek in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tienhoven aan de Lek

Een eerste blik op Tienhoven aan de Lek

Tienhoven aan de Lek is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven aan de Lek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 585.758 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 585.758
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Tienhoven aan de Lek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienhoven aan de Lek is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienhoven aan de Lek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tienhoven aan de Lek.

Woningen recent verkocht in Tienhoven aan de Lek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven aan de Lek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven aan de Lek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven aan de Lek. Een eengezinswoning in Tienhoven aan de Lek komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven aan de Lek

In Tienhoven aan de Lek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tienhoven aan de Lek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tienhoven aan de Lek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tienhoven aan de Lek
Binnenring: Nederland

Tienhoven aan de Lek waar ligt dat?

Woningen te koop in Tienhoven aan de Lek

Wil je een huis kopen in Tienhoven aan de Lek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven aan de Lek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven aan de Lek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven aan de Lek.

Zoek je huurwoning in Tienhoven aan de Lek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tienhoven aan de Lek.

Huizenprijzen in Tienhoven aan de Lek

Starterswoningen in Tienhoven aan de Lek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven aan de Lek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven aan de Lek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tienhoven aan de Lek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tienhoven aan de Lek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienhoven aan de Lek is 3.401 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.952 euro).

Leeftijden Tienhoven aan de Lek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven aan de Lek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tienhoven aan de Lek

Tienhoven aan de Lek bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.