logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoef en Haag

Begrijp de huizenprijzen in Hoef en Haag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoef en Haag

Hoef en Haag is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoef en Haag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 643.069 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 643.069
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hoef en Haag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoef en Haag is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoef en Haag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoef en Haag.

Woningen recent verkocht in Hoef en Haag

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoef en Haag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoef en Haag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoef en Haag. Een eengezinswoning in Hoef en Haag komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoef en Haag

In Hoef en Haag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoef en Haag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoef en Haag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoef en Haag

Starterswoningen in Hoef en Haag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoef en Haag zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoef en Haag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoef en Haag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoef en Haag

Wil je een huis kopen in Hoef en Haag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoef en Haag . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoef en Haag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoef en Haag.

Bekijk alle koopwoningen in Hoef en Haag. Zoek je huurwoning in Hoef en Haag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoef en Haag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoef en Haag is 4.170 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.047 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoef en Haag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoef en Haag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoef en Haag

Hoef en Haag bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.