De Huizenmarkt in Hoef en Haag (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoef en Haag

Woningmarkt Hoef en Haag

Hoef en Haag is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoef en Haag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 586.141 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 586.141
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Hoef en Haag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoef en Haag is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoef en Haag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoef en Haag.

Woningen recent verkocht in Hoef en Haag

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoef en Haag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoef en Haag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoef en Haag. Een eengezinswoning in Hoef en Haag komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoef en Haag

In Hoef en Haag wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoef en Haag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoef en Haag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoef en Haag
Binnenring: Nederland

Hoef en Haag waar ligt dat?

Woningen te koop Hoef en Haag

Wil je een huis kopen in Hoef en Haag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoef en Haag . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoef en Haag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoef en Haag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoef en Haag. Zoek je huurwoning in Hoef en Haag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoef en Haag

Starterswoningen in Hoef en Haag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoef en Haag zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoef en Haag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoef en Haag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoef en Haag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoef en Haag is 4.047 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.084 euro).

Leeftijden Hoef en Haag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoef en Haag vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoef en Haag

Hoef en Haag bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.