De Huizenmarkt in Hagestein (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hagestein

Woningmarkt Hagestein

Hagestein is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hagestein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.451 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 598.451
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Hagestein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hagestein is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hagestein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hagestein

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hagestein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hagestein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hagestein. Een eengezinswoning in Hagestein komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hagestein

In Hagestein wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hagestein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hagestein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hagestein
Binnenring: Nederland

Hagestein waar ligt dat?

Woningen te koop Hagestein

Wil je een huis kopen in Hagestein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hagestein . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hagestein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hagestein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hagestein. Zoek je huurwoning in Hagestein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hagestein

Starterswoningen in Hagestein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hagestein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hagestein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hagestein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hagestein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hagestein is 4.399 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.598 euro).

Leeftijden Hagestein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hagestein vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hagestein

Hagestein bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.