logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hagestein buitengebied in Hagestein

Begrijp de huizenprijzen in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden

Hagestein buitengebied is een wijk in de plaats Hagestein binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 390 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hagestein buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 344.444 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 344.444
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hagestein buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hagestein buitengebied is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hagestein buitengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hagestein buitengebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hagestein buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hagestein buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hagestein buitengebied. Een eengezinswoning in Hagestein buitengebied komt het meest (32%) voor. Daarna komt een landhuis met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hagestein buitengebied

In Hagestein buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hagestein buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hagestein buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hagestein buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hagestein buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Hagestein buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hagestein buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hagestein buitengebied is 4.273 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hagestein buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hagestein buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hagestein buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hagestein buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hagestein buitengebied

Hagestein buitengebied noord Hagestein buitengebied oost Hagestein buitengebied zuid