logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Everdingen

Begrijp de huizenprijzen in Everdingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Everdingen

Everdingen is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 596.657 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 596.657
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Everdingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Everdingen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Everdingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Everdingen.

Woningen recent verkocht in Everdingen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Everdingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Everdingen. Een eengezinswoning in Everdingen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Everdingen

In Everdingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Everdingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Everdingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Everdingen

Starterswoningen in Everdingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Everdingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Everdingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Everdingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Everdingen

Wil je een huis kopen in Everdingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Everdingen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Everdingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Everdingen.

Bekijk alle koopwoningen in Everdingen. Zoek je huurwoning in Everdingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Everdingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Everdingen is 4.726 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.637 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Everdingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Everdingen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Everdingen

Everdingen bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.