De Huizenmarkt in Everdingen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Everdingen

Woningmarkt Everdingen

Everdingen is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 593.780
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Everdingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Everdingen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Everdingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Everdingen.

Woningen recent verkocht in Everdingen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Everdingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Everdingen. Een eengezinswoning in Everdingen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Everdingen

In Everdingen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Everdingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Everdingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Everdingen
Binnenring: Nederland

Everdingen waar ligt dat?

Woningen te koop Everdingen

Wil je een huis kopen in Everdingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Everdingen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Everdingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Everdingen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Everdingen. Zoek je huurwoning in Everdingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Everdingen

Starterswoningen in Everdingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Everdingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Everdingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Everdingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Everdingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Everdingen is 3.773 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.346 euro).

Leeftijden Everdingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Everdingen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Everdingen

Everdingen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.