logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tienhoven aan de Lek buitengebied in Tienhoven aan de Lek

Begrijp de huizenprijzen in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden

Tienhoven aan de Lek buitengebied is een wijk in de plaats Tienhoven aan de Lek binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 630 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven aan de Lek buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 952.091 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 952.091
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Tienhoven aan de Lek buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienhoven aan de Lek buitengebied is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienhoven aan de Lek buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tienhoven aan de Lek buitengebied.

Woningen recent verkocht in Tienhoven aan de Lek buitengebied

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven aan de Lek buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven aan de Lek buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven aan de Lek buitengebied. Een eengezinswoning in Tienhoven aan de Lek buitengebied komt het meest (74%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven aan de Lek buitengebied

In Tienhoven aan de Lek buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienhoven aan de Lek buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienhoven aan de Lek buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven aan de Lek buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven aan de Lek buitengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Tienhoven aan de Lek buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tienhoven aan de Lek buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienhoven aan de Lek buitengebied is 3.870 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tienhoven aan de Lek buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven aan de Lek buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tienhoven aan de Lek buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tienhoven aan de Lek buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tienhoven aan de Lek buitengebied

Tienhoven aan de Lek buitengebied west Hogewaard