logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ameide

Begrijp de huizenprijzen in Ameide met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ameide

Ameide is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ameide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 489.577 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 489.577
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ameide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ameide is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ameide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ameide.

Woningen recent verkocht in Ameide

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ameide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ameide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ameide. Een eengezinswoning in Ameide komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ameide

In Ameide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ameide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ameide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ameide

Starterswoningen in Ameide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ameide zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ameide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ameide? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ameide

Wil je een huis kopen in Ameide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ameide . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ameide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ameide.

Bekijk alle koopwoningen in Ameide. Zoek je huurwoning in Ameide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ameide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ameide is 3.437 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.147 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ameide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ameide vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ameide

Ameide bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.