De Huizenmarkt in Ameide (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ameide

Woningmarkt Ameide

Ameide is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ameide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 462.881 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 462.881
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Ameide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ameide is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ameide kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ameide

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ameide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ameide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ameide. Een eengezinswoning in Ameide komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ameide

In Ameide wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ameide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ameide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ameide
Binnenring: Nederland

Ameide waar ligt dat?

Woningen te koop Ameide

Wil je een huis kopen in Ameide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ameide . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ameide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ameide.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ameide. Zoek je huurwoning in Ameide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ameide

Starterswoningen in Ameide zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ameide zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ameide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ameide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ameide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ameide is 3.166 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.082 euro).

Leeftijden Ameide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ameide vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ameide

Ameide bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.