Alle woningmarktinfo Meerkerk in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Meerkerk

Een eerste blik op Meerkerk

Meerkerk is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 536.923 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 536.923
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Meerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerkerk.

Woningen recent verkocht in Meerkerk

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerkerk. Een eengezinswoning in Meerkerk komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerkerk

In Meerkerk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Meerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Meerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerkerk
Binnenring: Nederland

Meerkerk waar ligt dat?

Woningen te koop in Meerkerk

Wil je een huis kopen in Meerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk.

Zoek je huurwoning in Meerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Meerkerk.

Huizenprijzen in Meerkerk

Starterswoningen in Meerkerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerkerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk is 3.801 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.278 euro).

Leeftijden Meerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meerkerk

Meerkerk bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.