De Huizenmarkt in Meerkerk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meerkerk

Woningmarkt Meerkerk

Meerkerk is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 515.837 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 515.837
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Meerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerkerk.

Woningen recent verkocht in Meerkerk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerkerk. Een eengezinswoning in Meerkerk komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerkerk

In Meerkerk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerkerk
Binnenring: Nederland

Meerkerk waar ligt dat?

Woningen te koop Meerkerk

Wil je een huis kopen in Meerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meerkerk. Zoek je huurwoning in Meerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meerkerk

Starterswoningen in Meerkerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerkerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk is 3.636 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.462 euro).

Leeftijden Meerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meerkerk

Meerkerk bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.