logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Meerkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meerkerk

Meerkerk is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.950 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 541.950
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Meerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerkerk.

Woningen recent verkocht in Meerkerk

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerkerk. Een eengezinswoning in Meerkerk komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerkerk

In Meerkerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meerkerk

Starterswoningen in Meerkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meerkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meerkerk

Wil je een huis kopen in Meerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Meerkerk. Zoek je huurwoning in Meerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk is 4.277 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.636 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Meerkerk

Meerkerk bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.