logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tienhoven aan de Lek in Tienhoven aan de Lek

Begrijp de huizenprijzen in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Tienhoven aan de Lek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven aan de Lek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven aan de Lek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven aan de Lek. Een eengezinswoning in Tienhoven aan de Lek komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven aan de Lek

In Tienhoven aan de Lek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienhoven aan de Lek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienhoven aan de Lek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven aan de Lek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven aan de Lek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Tienhoven aan de Lek Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Tienhoven aan de Lek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven aan de Lek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tienhoven aan de Lek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tienhoven aan de Lek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tienhoven aan de Lek

Tienhoven aan de Lek kern