logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Leerbroek buitengebied in Leerbroek

Begrijp de huizenprijzen in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden

Leerbroek buitengebied is een wijk in de plaats Leerbroek binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 575 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerbroek buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 725.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 725.000
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Leerbroek buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerbroek buitengebied is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerbroek buitengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leerbroek buitengebied

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerbroek buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerbroek buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerbroek buitengebied. Een eengezinswoning in Leerbroek buitengebied komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leerbroek buitengebied

In Leerbroek buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerbroek buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerbroek buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerbroek buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerbroek buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Leerbroek buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leerbroek buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerbroek buitengebied is 4.346 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leerbroek buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerbroek buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leerbroek buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leerbroek buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leerbroek buitengebied

Leerbroek buitengebied zuid Weverwijk Middelkoop