logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lexmond in Lexmond

Begrijp de huizenprijzen in Lexmond Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lexmond Vijfheerenlanden

Lexmond is een wijk in de plaats Lexmond binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.105 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 330.778 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 330.778
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lexmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lexmond is 398 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lexmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lexmond

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lexmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lexmond. Een eengezinswoning in Lexmond komt het meest (63%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lexmond

In Lexmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lexmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lexmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lexmond Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Lexmond Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lexmond Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lexmond Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lexmond Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lexmond Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Lexmond Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lexmond Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lexmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lexmond.

Bekijk alle koopwoningen in Lexmond Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Lexmond Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lexmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lexmond is 3.768 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lexmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lexmond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lexmond

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lexmond? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lexmond

Lexmond kern