logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Leerdam-Oost in Leerdam

Begrijp de huizenprijzen in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden

Leerdam-Oost is een wijk in de plaats Leerdam binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.405 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 392.847
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Leerdam-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam-Oost is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leerdam-Oost.

Woningen recent verkocht in Leerdam-Oost

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerdam-Oost. Een eengezinswoning in Leerdam-Oost komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leerdam-Oost

In Leerdam-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerdam-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerdam-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leerdam-Oost Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Leerdam-Oost Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leerdam-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam-Oost is 3.997 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leerdam-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leerdam-Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leerdam-Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leerdam-Oost

Varsseveld Oranjebuurt-Zuid Oranjebuurt-Noord