De Huizenmarkt in Lexmond (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lexmond

Woningmarkt Lexmond

Lexmond is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 592.426 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 592.426
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Lexmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lexmond is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lexmond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lexmond.

Woningen recent verkocht in Lexmond

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lexmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lexmond. Een eengezinswoning in Lexmond komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lexmond

In Lexmond wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lexmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lexmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lexmond
Binnenring: Nederland

Lexmond waar ligt dat?

Woningen te koop Lexmond

Wil je een huis kopen in Lexmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lexmond . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lexmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lexmond.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lexmond. Zoek je huurwoning in Lexmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lexmond

Starterswoningen in Lexmond zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lexmond zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lexmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lexmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lexmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lexmond is 3.659 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.615 euro).

Leeftijden Lexmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lexmond vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lexmond

Lexmond bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.