logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lexmond

Begrijp de huizenprijzen in Lexmond met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lexmond

Lexmond is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 674.738 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 674.738
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lexmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lexmond is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lexmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lexmond

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lexmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lexmond. Een eengezinswoning in Lexmond komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lexmond

In Lexmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lexmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lexmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lexmond

Starterswoningen in Lexmond zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lexmond zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lexmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lexmond? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lexmond

Wil je een huis kopen in Lexmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lexmond . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lexmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lexmond.

Bekijk alle koopwoningen in Lexmond. Zoek je huurwoning in Lexmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lexmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lexmond is 4.409 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.641 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lexmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lexmond vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lexmond

Lexmond bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.