logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwland buitengebied in Nieuwland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden

Nieuwland buitengebied is een wijk in de plaats Nieuwland binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 450 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 386.667 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 386.667
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Nieuwland buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwland buitengebied is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwland buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwland buitengebied.

Woningen recent verkocht in Nieuwland buitengebied

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwland buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwland buitengebied. Een eengezinswoning in Nieuwland buitengebied komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwland buitengebied

In Nieuwland buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwland buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwland buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwland buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwland buitengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Nieuwland buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwland buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwland buitengebied is 3.436 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwland buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwland buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwland buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwland buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwland buitengebied

Nieuwland buitengebied west Geer Achterdijk