logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zijderveld in Zijderveld

Begrijp de huizenprijzen in Zijderveld Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zijderveld Vijfheerenlanden

Zijderveld is een wijk in de plaats Zijderveld binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 710 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijderveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 408.281 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 408.281
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zijderveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zijderveld is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zijderveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zijderveld.

Woningen recent verkocht in Zijderveld

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijderveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zijderveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zijderveld. Een eengezinswoning in Zijderveld komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zijderveld

In Zijderveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zijderveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zijderveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zijderveld Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Zijderveld Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zijderveld Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zijderveld Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zijderveld Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zijderveld Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Zijderveld Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zijderveld Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zijderveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zijderveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zijderveld Vijfheerenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Zijderveld Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Zijderveld Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zijderveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zijderveld is 3.618 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zijderveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zijderveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zijderveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zijderveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zijderveld

Zijderveld kern