Alle woningmarktinfo Lexmond in Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lexmond

Een eerste blik op Lexmond

Lexmond is een wijk in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.755 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 623.360 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 623.360
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lexmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lexmond is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lexmond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lexmond.

Woningen recent verkocht in Lexmond

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lexmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lexmond.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lexmond. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Lexmond

In Lexmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lexmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lexmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lexmond
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lexmond

Wil je een huis kopen in Lexmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lexmond . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lexmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lexmond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lexmond.

Zoek je huurwoning in Lexmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lexmond.

Huizenprijzen in Lexmond

Starterswoningen in Lexmond zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lexmond zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lexmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lexmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lexmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lexmond is 3.059 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.595 euro).

Leeftijden Lexmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lexmond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lexmond

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lexmond? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lexmond

Lexmond Kern Achthoven Lakerveld Lexmond Polder

Instellingen zijn opgeslagen