Alle woningmarktinfo Meerkerk in Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Meerkerk

Een eerste blik op Meerkerk

Meerkerk is een wijk in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.342 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 506.342
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Meerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerkerk.

Woningen recent verkocht in Meerkerk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meerkerk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Meerkerk

In Meerkerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Meerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Meerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerkerk
Binnenring: Nederland

Meerkerk waar ligt dat?

Woningen te koop in Meerkerk

Wil je een huis kopen in Meerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meerkerk.

Zoek je huurwoning in Meerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Meerkerk.

Huizenprijzen in Meerkerk

Starterswoningen in Meerkerk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerkerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk is 3.303 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.301 euro).

Leeftijden Meerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meerkerk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meerkerk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meerkerk

Meerkerk kern Meerkers Broek Meerkerk Polder