logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwland

Nieuwland is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.213 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 518.213
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Nieuwland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwland is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwland

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwland. Een eengezinswoning in Nieuwland komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwland

In Nieuwland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwland

Starterswoningen in Nieuwland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwland

Wil je een huis kopen in Nieuwland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwland.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwland. Zoek je huurwoning in Nieuwland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwland is 3.572 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.762 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwland

Nieuwland bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.