Alle woningmarktinfo Nieuwland in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwland

Een eerste blik op Nieuwland

Nieuwland is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.878 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 491.878
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuwland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwland.

Woningen recent verkocht in Nieuwland

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwland. Een eengezinswoning in Nieuwland komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwland

In Nieuwland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwland
Binnenring: Nederland

Nieuwland waar ligt dat?

Woningen te koop in Nieuwland

Wil je een huis kopen in Nieuwland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwland.

Zoek je huurwoning in Nieuwland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwland.

Huizenprijzen in Nieuwland

Starterswoningen in Nieuwland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwland is 4.638 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.925 euro).

Leeftijden Nieuwland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwland

Nieuwland bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.