Alle woningmarktinfo Oosterwijk in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterwijk

Een eerste blik op Oosterwijk

Oosterwijk is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 845.817 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 845.817
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Oosterwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwijk is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwijk. Een eengezinswoning in Oosterwijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwijk

In Oosterwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterwijk
Binnenring: Nederland

Oosterwijk waar ligt dat?

Woningen te koop in Oosterwijk

Wil je een huis kopen in Oosterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwijk.

Zoek je huurwoning in Oosterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oosterwijk.

Huizenprijzen in Oosterwijk

Starterswoningen in Oosterwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwijk is 3.417 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.211 euro).

Leeftijden Oosterwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterwijk

Oosterwijk bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.