logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterwijk

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterwijk

Oosterwijk is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.196 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 551.196
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oosterwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwijk is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterwijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwijk. Een eengezinswoning in Oosterwijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwijk

In Oosterwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterwijk

Starterswoningen in Oosterwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterwijk

Wil je een huis kopen in Oosterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwijk. Zoek je huurwoning in Oosterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwijk is 3.615 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.417 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterwijk

Oosterwijk bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.