De Huizenmarkt in Oosterwijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterwijk

Woningmarkt Oosterwijk

Oosterwijk is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 730.571 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 730.571
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Oosterwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwijk is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterwijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwijk. Een eengezinswoning in Oosterwijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwijk

In Oosterwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterwijk
Binnenring: Nederland

Oosterwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterwijk

Wil je een huis kopen in Oosterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterwijk. Zoek je huurwoning in Oosterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterwijk

Starterswoningen in Oosterwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwijk is 4.105 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.431 euro).

Leeftijden Oosterwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterwijk

Oosterwijk bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.