Alle woningmarktinfo Vianen in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vianen

Een eerste blik op Vianen

Vianen is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 69 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.502 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 69
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 445.502
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Vianen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vianen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vianen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vianen.

Woningen recent verkocht in Vianen

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vianen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vianen. Een eengezinswoning in Vianen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vianen

In Vianen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vianen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vianen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vianen
Binnenring: Nederland

Vianen waar ligt dat?

Woningen te koop in Vianen

Wil je een huis kopen in Vianen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vianen . Er staan momenteel 69 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vianen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vianen.

Zoek je huurwoning in Vianen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vianen.

Huizenprijzen in Vianen

Starterswoningen in Vianen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vianen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vianen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vianen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vianen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vianen is 3.686 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.070 euro).

Leeftijden Vianen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vianen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vianen

Vianen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.