logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leerdam

Begrijp de huizenprijzen in Leerdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leerdam

Leerdam is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 185 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.854 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 185
Gemiddelde vraagprijs € 419.854
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Leerdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leerdam.

Woningen recent verkocht in Leerdam

Er zijn recent 185 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerdam. Een eengezinswoning in Leerdam komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leerdam

In Leerdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leerdam

Starterswoningen in Leerdam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leerdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leerdam

Wil je een huis kopen in Leerdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam.

Bekijk alle koopwoningen in Leerdam. Zoek je huurwoning in Leerdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leerdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam is 4.007 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.383 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leerdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leerdam

Leerdam bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.