Alle woningmarktinfo Leerdam in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leerdam

Een eerste blik op Leerdam

Leerdam is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 402.137 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 402.137
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Leerdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leerdam.

Woningen recent verkocht in Leerdam

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerdam. Een eengezinswoning in Leerdam komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leerdam

In Leerdam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leerdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leerdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerdam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Leerdam

Wil je een huis kopen in Leerdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam.

Zoek je huurwoning in Leerdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leerdam.

Huizenprijzen in Leerdam

Starterswoningen in Leerdam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leerdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam is 3.143 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.787 euro).

Leeftijden Leerdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leerdam

Leerdam bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen