logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Leerbroek in Leerbroek

Begrijp de huizenprijzen in Leerbroek Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leerbroek Vijfheerenlanden

Leerbroek is een wijk in de plaats Leerbroek binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 970 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.875 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 422.875
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Leerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerbroek is 101 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leerbroek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerbroek. Een eengezinswoning in Leerbroek komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leerbroek

In Leerbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leerbroek Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Leerbroek Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leerbroek Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerbroek Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leerbroek Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leerbroek Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Leerbroek Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerbroek Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Leerbroek Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Leerbroek Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerbroek is 3.777 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leerbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leerbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leerbroek

Leerbroek kern