logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwland in Nieuwland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwland Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwland Vijfheerenlanden

Nieuwland is een wijk in de plaats Nieuwland binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 585 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 493.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 493.500
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Nieuwland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwland is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwland

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwland. Een eengezinswoning in Nieuwland komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Nieuwland

In Nieuwland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwland Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Nieuwland Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwland Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwland Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwland Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwland Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Nieuwland Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwland Vijfheerenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwland.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwland Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Nieuwland Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwland is 4.853 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwland

Nieuwland kern