logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Monnikenhof in Vianen

Begrijp de huizenprijzen in Monnikenhof Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Monnikenhof Vijfheerenlanden

Monnikenhof is een wijk in de plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 5.775 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monnikenhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 511.978 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 511.978
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Monnikenhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Monnikenhof is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Monnikenhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Monnikenhof.

Woningen recent verkocht in Monnikenhof

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monnikenhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Monnikenhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Monnikenhof. Een eengezinswoning in Monnikenhof komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Monnikenhof

In Monnikenhof wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Monnikenhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Monnikenhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Monnikenhof Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Monnikenhof Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Monnikenhof Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Monnikenhof Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Monnikenhof Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Monnikenhof Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Monnikenhof Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Monnikenhof Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Monnikenhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Monnikenhof.

Bekijk alle koopwoningen in Monnikenhof Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Monnikenhof Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Monnikenhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Monnikenhof is 3.654 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Monnikenhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Monnikenhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Monnikenhof

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Monnikenhof? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Monnikenhof

Monnikenhof centrum Molenbuurt I Molenbuurt II Helsdingen Monnikenhof sportcomplex