De Huizenmarkt in Ossenwaard (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ossenwaard

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Ossenwaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenwaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossenwaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ossenwaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Ossenwaard

In Ossenwaard wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossenwaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossenwaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ossenwaard
Binnenring: Nederland

Ossenwaard waar ligt dat?

Woningen te koop Ossenwaard

Wil je een huis kopen in Ossenwaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossenwaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossenwaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossenwaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ossenwaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ossenwaard. Zoek je huurwoning in Ossenwaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ossenwaard

Starterswoningen in Ossenwaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ossenwaard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossenwaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ossenwaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Ossenwaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossenwaard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ossenwaard

Ossenwaard bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.